گز مظفری لقمه ای بادام 33%
یکی از ترکیبات اصلی انواع گزهای لقمه ای بادامی، مغز بادام می باشد که از ابتلا به کم خونی و برخی سرطان ها جلوگیری می کند و میزان کلسترول خون را کاهش می دهد. از این رو محصول با کیفیت گز بادامی مظفری با 33 درصد مغز واقعی تولید و عرضه گردید.
ترکیبات اصلی گز لقمه ای بادام 33% عسلی شیرخشتی عبارت است از: گلوکز، مغز بادام، شکر، سفیده تخم مرغ ، عسل، ترنجبین، گلاب، افزدونی های گیاهی، آب.
گز شاخص ترین نماد هنر شیرینی سازی شهر اصفهان است و مهم ترین سوغات اصفهان به شمار می رود که می توان بسیاری از خصوصیات آفرینش های این شهر را در آن دید.از انواع گز اصفهان می توان به گز لقمه ای، گز آردی، گز سکه ای و گز انگشت پیچ اشاره نمود. سابقه تولید این محصول به بیش از چند قرن می رسد که در طول سالیان ابزار و روش های تولید، هم گام با رشد علوم متحول شده، به گونه ای که امروزه دخالت دست در ساخت و فرآوری گز به حداقل رسیده است. همچنین جنس دستگاه های ساخت گز نیز مطابق با استانداردهای جهانی است که این امر تاثیر به سزایی در بالا بردن سطح کیفی و بهداشتی گز داشته است.
گز به عنوان شیرینی که در آن از هیچ ماده افزودنی شیمیایی از قبیل رنگ ها و اسانس ها و نگهدارندهها استفاده نمی شود، عاری از تمام زیان هایی است که این گونه مواد (حتی در صورت مصرف محدود) برای مصرف کننده دارند. علاوه براین به خاطر استفاده از افزودنی های گیاهی متعدد که هر کدام به تنهایی دارای خواص اثبات شده متعددی هستند، سرشار از خواص است. به این خاطر شاید بتوان گفت گز بهترین شیرینی برای تمام سنین به خصوص کودکان است.
گز باید در جای خشک و خنک نگهداری شود. بهترین شیوه خرید به اندازه مصرف است. ولی چنانچه بخواهید گز را به مدت طولانی نگهداری کنید، هر بسته را قبل از باز کردن روکش روی جعبه در یک کیسه نایلونی قرار دهید و به گونه ای بسته بندی کنید که هوای محیط وارد آن نشود و آن را در فریزر قرار دهید، به این روش می توانید گز را تا یکسال نگهداری کنید.
درباره طرح جعبه: جعبه چوبی جنس ام دی اف طرح پیچک
مشخصات
وزن خالص 330 گرم
نوع جعبه چوب طرح پیچک
تعداد تقریبی در جعبه 27 عدد
نوع بسته بندی داخل لفاف متالایز
نوع مغز بادام
نوع برش لقمه ای
اندازه برش مکعب مستطیل با ابعاد 20*23*35 میلیمتر
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.