گزلقمه ای مخصوص پسته بیدمشک 40%
گز مخصوص لقمه ای پسته بیدمشکی 40% عسلی شیرخشتی 450 گرمی
گزلقمه ای مخصوص پسته بیدمشک 40%
گز بیدمشکی مظفری از پرطرفدارترین گزهای تولیدی این مجموعه میباشد. عطر و طعم این گز که داری خلال بیدمشک میباشد بسیار دل انگیز بوده و بی شک طعم آن را هیچگاه فراموش نخواهید کرد. یکی از مهمترین خواص بیدمشک خاصیت آرامبخشی و تقویت قلب می باشد.
گز شاخص ترین نماد هنر شیرینی سازی شهر اصفهان است و مهم ترین سوغات اصفهان به شمار می رود که می توان بسیاری از خصوصیات آفرینش های این شهر را در آن دید.از انواع گز اصفهان می توان به گز لقمه ای، گز آردی، گز سکه ای و گز انگشت پیچ اشاره نمود. سابقه تولید این محصول به بیش از چند قرن می رسد که در طول سالیان ابزار و روش های تولید، هم گام با رشد علوم متحول شده، به گونه ای که امروزه دخالت دست در ساخت و فرآوری گز به حداقل رسیده است. همچنین جنس دستگاه های ساخت گز نیز مطابق با استانداردهای جهانی است که این امر تاثیر به سزایی در بالا بردن سطح کیفی و بهداشتی گز داشته است.
گز به عنوان شیرینی که در آن از هیچ ماده افزودنی شیمیایی از قبیل رنگ ها و اسانس ها و نگهدارندهها استفاده نمی شود، عاری از تمام زیان هایی است که این گونه مواد (حتی در صورت مصرف محدود) برای مصرف کننده دارند. علاوه براین به خاطر استفاده از افزودنی های گیاهی متعدد که هر کدام به تنهایی دارای خواص اثبات شده متعددی هستند، سرشار از خواص است. به این خاطر شاید بتوان گفت گز بهترین شیرینی برای تمام سنین به خصوص کودکان است.
گز باید در جای خشک و خنک نگهداری شود. بهترین شیوه خرید به اندازه مصرف است. ولی چنانچه بخواهید گز را به مدت طولانی نگهداری کنید، هر بسته را قبل از باز کردن روکش روی جعبه در یک کیسه نایلونی قرار دهید و به گونه ای بسته بندی کنید که هوای محیط وارد آن نشود و آن را در فریزر قرار دهید، به این روش می توانید گز را تا یکسال نگهداری کنید.
درباره طرح روی جعبه: میدان امام (نقش جهان) اصفهان – 2 قرن قبل
اوژن فلاندن (1787-1879) نقاش و معمار، خاورشناس و سیاستمدار متولد شهر ناپل بود. در سال 1217 خورشیدی در زمان محمد شاه قاجار به سفارش فرهنگستان هنرهای فرانسه، برای تهیه گزارش ها و تصویرهایی از آثار باستانی به ایران سفر کرد و به خاطر هماهنگی ها و سفارش های لازمه در همه جا از حمایت دربار و حاکمان محلی برخوردار بود. سفر فلاندن بیش از دو سال طول می کشد و حاصل آن گزارشی درباره آثار باستانی ایران و کتاب چند جلدی به نام «سفر به ایران» است که در سال 1851 در پاریس منتشر شد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.