جایگاه قند قهوه ای با طعم دارچینی در زندگی مدرن
قند قهوه ای و یا قند نیشکر چیست؟ چگونه تولید می شود؟ چه خواصی دارد؟ آیا بیماران دیابتی مجاز به استفاده از قندقهوه ای هستند؟ برای پاسخ با فروشگاه اینترنتی سبد سلامت همراه باشید.
همه ی ما بی شک با مضرات قند و شکر سفید آشنا هستیم. به دلیل فرایند تهیه قند سفید و ترکیب آن با مواد شیمیایی همچون اسید فسفریک، کربن اکتیو و … استفاده از این نوع قند باعث ابتلا به بیماری هایی همچون افسردگی، بیش فعالی در کودکان، دیابت و حتی قلب درد می شود.
خوشبختانه امروزه کمتر کسی هست که از مضرات قند سفید بی خطر باشد و لذا خیلی از خانواده ها در تلاشند که قند سفید را از سبد خوراکی خود کنار بگذارند. با توجه به اینکه چای و دمنوش با قند یکی از مهمترین میان وعده برای ایرانی هاست لذا برای حذف قند سفید بهتر است به دنبال جایگزینی هم برای آن باشیم. حال اگر به دنبال ماده غذایی جایگزین برای این سم سفید هستید که سرشار از مواد مغذی باشد، پیشنهاد فروشگاه اینترنتی سبد سلامت به شما قندقهوه ای یا همان قند نیشکر است.
قند قهوه ای
طرز تهیه قند قهوه ای
قند نیشکر هم مانند شکر قهوه ای، از عصاره نیشکر خالص تهیه می شود.
ابتدا کریستال های شکر سرخ را تحت فشار قرار می دهند.
کریستال های فشرده شده شکر قهوه ای را تحت فرایندی در قالب های مخصوص حبه قند قرار داده می دهند.
توجه داشته باشید که در طی این فرایند ملاس حذف نمی شود.
خواص قند نیشکر
با توجه به این که قند نیشکر مستقبما از شکر قهوه ای تهیه می شود لذا حاوی تمامی خواص شکر قهوه ای است. در ادامه به ذکر خواص آن می پردازیم.
در طی تهیه این نوع قند ملاس حذف نمی شود. پس این نوع قند حاوی ملاس می باشد.
قند قهوه ای سرشار از پتاسیم، سدیم، منیزیم و حتی کلسیم می باشد.
این نوع قند حاوی ترکیبات ضد سرطان می باشد.
استفاده از قند نیشکر برای مرطوب نگه داشتن پوست صورت موثر می باشد.
استفاده از این نوع قند باهث کاهش التهاب پوستی و حتی شفاف شدن پوست صورت می شود.
با توجه به املاح موجود در قند نیشکر استفاده از آن جهت کاهش تب توصیه می شود.
این نوع قند باعث پایین آمدن فشار خون افراد مبتلا به فشار خون بالا می باشد.
افراد با فشار خون بالا با خیال راحت می توانند از این نوع قند استفاده نمایند.
استفاده از این نوع قند احساس سیری ایجاد کرده و در نتیجه کمک زیادی به کاهش وزن می کند.
قند نیشکر از سلول های پوست در برابر رادیکال های آزاد دفاع کرده و در نتیجه باعث جوانی پوست می شود.
رنگ قند قهوه ای
در بازار قندقهوه ای را با رنگ های مختلفی همچون قهوه ای روشن تا قهوه ای تیره می بینیم. حال سوال اینجاست که علت این تنوع رنگ چیست و رنگ قند نیشکر اصل چیست؟
با توجه به نوع فرایند و کریستاله شدن شکر قهوه ای رنگ ملاس موجود در قندقهوه ای می تواند از قهوه ای تیره تا قهوه ای روشن تغییر کند. این تغییر رنگ ملاس باعث تنوع رنگ قند نیشکر شده است. رنگ قند قهوه ای به دلیل ملاس موجود در آن می تواند از قهوه ای روشن تا تیره متغییر باشد.
رطوبت قند نیشکر
وجود ملاس در این نوع قند باعث مرطوب بودن آن می شود. با توجه به رطوبت آن در وزن مساوی با قند سفید، قند قهوه ای ۳۰ کالری کمتر از قند سفید انرژی دارد. برای مثال در ۲۰۰ گرم قند سفید حدودا ۸۰۰ کالری و در همین وزن قند نیشکر حدودا ۷۷۰ کالری وجود دارد.
قند قهوه ای
قند سفید بخریم یا قهوه ای؟؟؟
قند نیشکر نسبت به قند سفید کالری کمتر و املاح معدنی بسیار بیشتری دارد. بنابراین می تواند جایگزین بسیار مناسبی برای قند سفید باشید. چرا که استفاده از آن باعث فوایدی هم برای بدن می شود. البته افراد مبتلا به بیماری دیابت باید جانب احتیاط را در استفاده از این نوع قند رعایت کنند.
قند نیشکر و کرم های آرایشی بهداشتی
با توجه به خواصی که قندقهوه ای برای شفافیت، کمک به کند شدن پیری پوست، پیشگیری از جوش و آکنه دارد امروزه شرکت های آرایشی بهداشتی بسیاری شکر قهوه ای و قند قهوه ای را در ترکیبات کرم های ضدپیری و جوانسازی پوست اضافه کرده اند.
عوارض استفاده از قند قهوه ای
عوارض برای افراد سالم: استفاده از این نوع قند برای افراد سالم هیچ عارضه ای نداشته و با توجه به خواص ذکر شده میتواند بسیار مفید هم باشد. به شرط آنکه در مصرف آن شرط اعتدال را رعایت کنید.
عوارض برای افراد مبتلا به دیابت: اگرچه قند نیشکر نسبت به قند و شکر سفید کالری کمتر و املاح بیشتری دارد اما این دلیل نمیشود که افراد دیابتی بی هیچ حد و مرزی از آن استفاده کنند. این نوع قند هم همچون قند سفید برای دیابتی ها مضر است و باعث بالا رفتن قند خون می شود.
حال اگر به دنبال قند قهوه ای صد درصد طبیعی، سالم و فاقد مواد نگهدارنده و رنگ های شیمیایی می گردید، پیشنهاد ما به شما خرید از فروشگاه اینترنتی فیروزه می باشد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.