ویژگیهای محصول
وزن خالص: 1000 گرم
ویژگیهای محصول
وزن خالص: 1000 گرم
شیوه نگهداری: درجای خشک وخنک
سایر توضیحات: طبیعی، سالم و ارگانیک
طبع: گرم و خشک
زمان ماندگاری: یکسال
قیمت این شکر در سایر فروشگاه ها 24.000 تا 28.000 تومان است
تامین شده توسط پخش عمده محصولات ارگانیک نجف
شیوه نگهداری: درجای خشک وخنک
سایر توضیحات: طبیعی، سالم و ارگانیک
طبع: گرم و خشک
زمان ماندگاری: یکسال
قیمت این شکر در سایر فروشگاه ها 24.000 تا 28.000 تومان است
تامین شده توسط پخش عمده محصولات ارگانیک نجف
شکر قهوه ای نوعی شکر بسیار محبوب است. پتاسیم موجود در شکر قهوه ای طبیعی باعث آرامش عضلات رحمی شده و از گرفتگی و انقباضات دردناک پیش از قاعدگی پیشگیری می کند.
خواص شکر قهوه ای طبیعی در طب سنتی
– ملین و درمان یبوست
– بهبود بیماری های کبدی
– تمیز کننده خون
– دافع خلط سودا
– تقویت استخوان ها
– بهبود سرماخوردگی و سرفه
– تقویت کننده میل جنسی
– مفید برای زنان باردار
شکر قهوه ای چیست؟
شکر قهوه ای به دو روش طبیعی و مصنوعی تهیه می شود:
شکر قهوه ای و سفید هر دو طی یک فرایند از نیشکر یا چغندر قند به دست می آیند. نیشکر و چغندر قند حاوی مقادیر فراوانی ساکاروز هستند که طی فرایند تولید شکر مقدار زیادی از آن را از دست می دهند، اگرچه هنوز هم بیشتر مواد شکر (یا ساکاروز کریستالی) را ساکاروز تشکیل می دهد. طی فرایند تولید شکر، آب نیشکر و چغندر قند را گرفته و می جوشانند تا شیره آن باقی بماند که حاوی دو ماده ساکاروز و ملاس است.
برای تهیه شکر سفید، ملاس شیره جدا شده و ساکاروز باقی مانده خشک و کریستالی می شود، به طوری که حدود 99 درصد شکر سفید را ساکاروز تشکیل می دهد و رنگ سفید آن هم به دلیل حضور همین ماده می باشد.
برای تهیه شکر قهوه ای مصنوعی، در مرحله بعد مجددا مقداری ملاس به شکر سفید می افزایند، به طوری که شکر قهوه ای روشن حدود 3.5 درصد و شکر قهوه ای تیره تر حدود 6 درصد ملاس دارند و این مقدار تا 10 درصد نیز افزایش پیدا می کند. در صورتی که کریستال سازی شیره به طور مستقیم و بدون جداسازی ملاس انجام شود حاصل آن شکر قهوه ای طبیعی یا شکر سرخ خواهد بود.
…
برای آشنایی بیشتر با خواص شکر قوه ای به سایت راسخون مراجعه کنید
…
چکیده و تیتر چند نمونه از این مقالات را در ادامه می توانید ببینید
…
– شکر قهوه ای مزایای بیشتری نسبت به شکر سفید دارد؟
با توجه به اینکه در فراوری و تهیه شکر قهوه ای از مواد شیمیایی کمتری نسبت به شکر سفید استفاده میشود، برخی فکر میکنند که استفاده از آن بهتر از شکر سفید است. متخصصان تغذیه میگویند که شکر سفید، کربوهیدرات خالص است و به میزان چربی بدنی اضافه میکند و مشکلات دیگری هم به وجود میآورد. ناگفته نماند که شکر قهوه ای همان شکر سفید است که به آن شهد قند اضافه شده و آن را به رنگ قهوهای درآورده است.
آشنایی با فواید شکر قهوه ای (بخش اول)
خواص دارویی و فواید شکر قهوه ای
نکته: مواردی که در ادامه ذکر می شود خواص شکر قهوه ای طبیعی هستند.
1. جلوگیری از چاقی
2. قاعدگی و پریود
3. انرژی بخش
4. گوارش و هضم
5. ضد عفونی کننده
6. بارداری
7. سرماخوردگی
8. آسم و بیماری های تنفسی
9. دیابت
– آشنایی با فواید شکر قهوه ای (بخش دوم)
شکر قهوه ای طبیعی نسبت به شکر سفید تصفیه شده، رطوبت بیشتری دارد و همین مسئله باعث کاهش سطح کالری و کربوهیدرات این نوع شکر می شود. اگرچه لازم است هنگام مصرف شکر قهوه ای نیز مانند هر ماده غذایی شیرین دیگر، توجه کافی به شمارش کالری و کربوهیدرات آن داشته باشیم. در این مطلب با فواید شکر قهوه ای آشنا خواهیم شد.
– خواص شکر قهوه ای
شکر قهوه ای نوعی شکر بسیار محبوب است که به دلیل داشتن فواید سلامتی و خصوصیات متفاوتی نسبت به شکر کریستالیزه شده معمولی در سراسر جهان مورد توجه قرار می گیرد. از آنجا که شکر قهوه ای در فرایند شیمیایی متفاوت از قند سفید ساخته می شود، ساختار شیمیایی متفاوتی دارد و بدن ما نسبت به این موضوع کمی متفاوت واکنش نشان می دهد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.