زعفران سرگل ممتاز گناباد
1 مثقال کامل: معادل 4/608 گرم
تامین شده توسط زعفران سی گل
زعفران ایرانی با لقب طلای سرخ، قیمت صادراتی بالایی دارد. ایران بزرگترین تولید کننده زعفران در دنیا است
منطقه خراسان به خصوص جنوب خراسان رضوی “گناباد” و شمال خراسان رضوی “قائنات” از اصلی ترین مناطق زعفران مرغوب ایرانی است
گناباد مهد زعفران ارگانیک است و عطر و بوی زعفران این منطقه در بازار زعفران ایران جایگاه ویژه ای دارد.
خواص زعفران
🔹 بهبود خلق و خو
🔸 اگر می خواهید خوش اخلاق تر شوید، زعفران مصرف کنید.
ادویه زعفران در ترشح هورمون های خاصی که باعث شادی ما می شود، باعث بهبود خلق و خوی افراد می شود
اگر با خواص زعفران آشنا شوید یک لحظه هم از مصرف آن غافل نمی شوید.
🔹 زعفران آرام بخش، اشتها آور و تقویتکننده حافظه وپیشگیریکننده از سرطان و بیماری قلبی است.
✍️طبع زعفران گرم و خشک و عطر و بوی زعفران به علت وجود اسانس بیرنگ تروپن دار و یک ترکیب اکسیژن دار و همراه با سینئول به نام سافرانال است. رنگین بودن زعفران نیز مربوط به وجود مادهای به نام کروسین است.
✍️ #زعفران موجب کاهش چربی و کلسترول خون میشود. علاوه بر آن خواص دیگری هم دارد که در ادامه اشاره میکنیم: زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پیشگیریکننده از بیماری قلبی و سرطان، تقویتکننده حافظه، درمانکننده بیماری آسم، عفونت ادراری و رفع نفخ شکم شمرده میشود. طبق پژوهشها مصرف زعفران در دوران بحرانی بارداری یعنی سه ماه اول که دوران تشکیل اندام هاست میتواند به جنین آسیب هایی وارد کند.
خواص چای زعفران
▫️آرامبخش
▫️مقوی کبد
▫️کرم خوردگی دندان
▫️تسکین آسم،ضدسرفه
▫️ادرار آور
▫️نشاط آور
▫️خلط آور
متخصص طب سنتی: زعفران مصرف کنید تا دچار سرطان نشوید
✍️ علیرضا یارقلی متخصص طب ایرانی با اشاره به ضرورت استفاده از غذاهای تازه و طبیعی برای حفظ سلامت بدن، اظهار داشت: غذاهای ساده، سبزیجات و میوه جات تازه و برخی ادویه جات و گیاهانی مثل سیب، #زعفران، اسفناج، چای کم رنگ، زردچوبه، زیتون،کلم به مقدار کم، چغندر، هویج، مرکبات و فلفل که بر سرطان تاثیر خوبی دارند، باید مصرف شوند البته ادویه جات مثل فلفل و زردچوبه تا وقتی در غذا استفاده می شود هیچ منعی برای مزاج های مختلف ندارند..
روش تشخیص زعفران اصل از تقلبی
✅ طعم زعفران
✍️ یکی از روشهای تشخیص زعفران اصلی، استفاده مناسب از کلمه شیرین است. زعفران خوب همیشه عطر شیرین دارد و نه طعم شیرین. یکی از رشتههای زعفران را روی زبان خود قرار دادید. اگر طعم شیرینی درون دهان خود احساس کردید، این زعفران تقلبی است.
گاهی افراد سودجو برای افزایش وزن زعفران، آن را به عسل یا شکر آغشته میکنند. زعفران اصل کمی به تلخی میزند یا گاهی هم هیچ طعم خاصی نمیدهد.
توصیه های تغذیه ای در ماه مبارک رمضان که میتونه به سلامتی ما کمک زیادی بکنه
✅میتونین دمنوشهای زعفرانی رو هم بین افطار تا سحر جهت تقویت بدن و سیستم ایمنی استفاده کنین
برای آشنایی بیشتر با خواص زعفران به سایت راسخون مراجعه کنید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.